Torben Gustavsson

Grundare och VD

Min bakgrund: Jag har arbetat med kamerabaserad mätteknik sedan början av 90-talet. Startade eget 1998 efter en högskoleexamen i mediateknik och har sedan dess både lett och jobbat i kreativa och spetsteknologiska projekt. Idag handlar det ofta om metoder och utrustning för höghastighet, IR och flygande kamerasystem.

Bolagets affärsidé: Att erbjuda kunden ett effektivt, bekymmersfritt och helt igenom professionellt stöd inom vårt kompetensområde. Vi värderar alla våra kunder lika, oavsett om du driver ett enmansföretag eller om du representerar ett multinationellt storföretag.

Metod: Vi skall vara lyhörda för kundens önskemål, men samtidigt kunna styra och leda kamerabaserade projekt till framgång. Vi erbjuder det lilla företagets möjligheter till snabba beslut och nya metoder.

Kunder: Bland EyeCap AB´s återkommande kunder märks bland andra AFRY (ÅF), SVT, TT-Spektra, Bonnier,  företag och myndigheter inom svensk och utländsk försvarssektor samt företag inom media- och filmproduktion.

Ordning & reda: EyeCap är ett säkerhetsskyddsklassat företag och hanterar såväl kommersiellt hemlig som försvarshemlig information. Personalen har utöver detta genomgått utbildning i signalskydd.

Starkare tillsammans

kompetenspool teamwork 02

Kompetenspoolen

Var och en expert inom sitt område

Istället för att anställa har vi under många års tid byggt upp ett unikt internationellt kontaktnät av egna företagare inom branschen. Det ger oss den flexibilitet som moderna kamerabaserade projekt kräver. Några av de kompetenser vi regelbundet hyr in omfattar programmering (Python, C#), 3D-modellering/visualisering, elektronikkonstruktion och kameraoperatörer med specialistkompetens.

kompetenspool teamwork 02

Svenska Fotografers Förbund

En stabil bas

Vi är sedan länge medlem i nordens största organisation för professionella fotografer. Här finns kunskap och erfarenhet avseende avtalsskrivning, prissättning, upphovsrätt med mera. Svenska Fotografers Förbund bevakar branschnyheter och hjälper oss ute på fältet att hålla oss uppdaterade på både teknik och juridik. Vi blir helt enkelt lite vassare genom att hjälpas åt. Läs mer på sfoto.se

Hitta till oss

EyeCap AB

Kontor:  Annedalsgatan 1, 546 72 Mölltorp

Studio & Drone workshop:  Befälsgatan 6, 546 30 Karlsborg