Våra tjänster

EyeCap är ett konsultföretag inom områdena uppdragsfoto/-film och mätteknisk fotografering/filmning. Här finns specialkompetens för att studera snabba händelseförlopp i extrema miljöer. Vi har utrustning för att ta de där bilderna eller filmerna från ovan, samt lång erfarenhet inom området videoredigering/digital bildbehandling. Hos oss kan ni även hyra utrustning för speciella tagningar, t ex steadicam, kamerakran, wirecam, högstativ eller fjärrstyrda kamerastativhuvuden. Kontakta oss för en lista på vad som finns att tillgå och aktuella priser.

HighSpeed

Höghastighetsfilmning för reklam- och inspektionsändamål.

Och då pratar vi verkligen höghastighet, med högteknologiska japanska kameror som tar över 2 miljoner bilder/sek. Här blir även de snabbaste händelseförloppen synliga i slow-motion.

Aerial

Flygfoto och film för reklam- och inspektionsändamål.

Vi har byggt och sålt drönare, filmat och fotograferat från luften i över tio år. I bolaget finns de myndighetstillstånd och försäkringar som krävs för att du som kund skall känna dig trygg med att vi gör det professionellt.

Metodutveckling

Vi hjälper er att bygga nya fotosystem.

Det handlar ofta om att "tänka utanför boxen" och att inte gå vilse i all ny teknik. Fokus på effektiva flöden,  resultat och att utnyttja tekniken på ett smart sätt, oavsett om det gäller stora eller små fototekniska utmaningar. 

PRYLAR ATT HYRA

Vi har det mesta inom film- och ljudteknik. Från drönare och höghastighetskameror till ljus, mickar, stativ och fotobakgrunder. När vi själva inte använder utrustningen går det bra att hyra eller låna. Uppe på Hangar80, där vi har vårat kontor finns också vår redigeringsstudio, med möjlighet att hyra in sig för bild- och ljudredigering. Populärt det senaste året har t ex varit utrustning för att livesända möten och evenemang.