Ett agilt arbetssätt

Det innebär helt enkelt att vi gillar när det händer saker! Och gärna under projektets framåtskridande. Att både vara lyhörd för erfarenhet och uppmärksam på ny teknik skapar en stimulerande arbetsmiljö.  Och då växer idéer till färdiga lösningar, tryggt förankrade i organisationens ordinarie verksamhet.  Nöjda deltagare i sitt projekt får man liksom på köpet när man lyckas kombinera erfarenhet och nytänk!

 

Praktisk problemlösning

Vi fokuserar inte på problemet utan söker istället aktivt lösningen. I bagaget har vi fototeknisk erfarenhet, ett unikt internationellt kontaktnät och full fart framåt. Det lilla företagets korta beslutsvägar och minimala byråkrati garanterar en effektiv lösning, oavsett storlek och omfattning i ditt projekt.

Ett lysande exempel

Vid höghastighetsfilmning kan man aldrig få för mycket ljus. Vi har för svenska myndigheters räkning hjälpt till att ta fram unika belysninglösningar baserade på högeffektsdioder som styrs direkt från kamerorna. Resultatet är ett extremt starkt ljus som dessutom kan drivas från batteri.

3D-modellering

Att visualisera mätdata har vi jobbat med tidigare. Nu testar vi för fullt nya metoder att skapa 3D-modeller utifrån stillbilder. Stillbilderna tas från luften och i utdatat (3D-modellen) kan man sedan enkelt mäta och räkna. Kontakta oss gärna för en demo. Att kombinera bilder och mätteknik, det gillar vi!