Snabb elektronik ger unika bilder

Med digitala höghastighetskameror kan vi visualisera förlopp som ögat inte hinner uppfatta. På någon sekund registreras flera hundratusen bilder och resultatet blir en bildserie som direkt kan studeras på en vanlig dator. Med ljusstark högkvalitativ optik från Nikon/Canon garanteras bilder i toppklass.

Se, men inte röra

I speciella analysprogram räknar vi fram fysikaliska storheter som distans, hastighet, acceleration mm bara genom att studera filmen. Ingen påverkan görs på mätobjektet. Resultatet presenteras i tabellform eller som rörliga grafer i vår egenutvecklade datamediaspelare OmniSync.

Felsökning med kamera

Kamerorna har ett buffertminne som kan villkorsstyras. Vi kan till exempel filma en maskin som intermittent krånglar. Kameran  väntar på att felet skall uppstå och när maskinen krånglar startar kameran, men sparar bilder både före och efter maskinstoppet. 

Effektfull reklam

Slowmotion skapar intresse!
Oavsett om vi filmar maskiner eller människor väcker filmen alltid samma fascination. Kanske just för att vi visar sådant man aldrig tidigare sett? Vi kan leverera i format som fungerar för film och TV likaväl som för webb och mobil.